top of page

Ylva Hatlebrekke

ylva & kevin 2019 - (45).jpg
20210801_100115_edited.jpg

"Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are."

- Jason Cradell

Ylva er en dykig yogalærer fra Østlandet som nylig har flyttet til Voss for å komme nærmere fjellet og de utallige naturopplevelsene som finnes her. 

Hun fullførte yogalærerutdanningene sine i Goa i 2015, og i Rishikesh et år senere ettersom lidenskapen hennes for yrket vokste seg større. Ylva er nå en E-RYT 500 Yoga Alliance Certified Teacher, og har utvidet sin ekspertise til andre grener av yoga som SUP & Aerial.

Siden 2015 har Ylva jobbet som freelance yogainsruktør og meditasjonsguide langs Sri Lanka's sørkyst, hvor hun også holder SUP & Yoga Rereats. 

I 2021 padlet hun Skandinavias lengste elve-system på et tandem-SUP sammen med ektemannen sin, Kev. Duoen padlet 770km over 46 dager fra Femundsmarka Nasjonal Park til Gøteborg, og er de første som har fullført denne ufordrende ferden.

Som en aktiv person vet hun viktigheten av å komplimentere yoga med utendørsaktiviteter som blant annet padling, surfing, og turer i fjellet. Ved å kombinere kropp, pust og sinn leder Ylva elevene sine inn i en tilstand som gjør dem mer tilstede og tilfredse i en aktiv hverdag.

WhatsApp

+4794093102

Email 

Ylva.hatlebrekke@gmail.com

Follow

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page